Υπηρεσιες & FAQS

Μετακινήσεις στο νησί

οι αποστάσεις γενικά στο νησί είνια μικρές ειδικά εάν μένετε κοντά στην Ντάπια. Ένα δίκυκλο ή μια γουρούνα θα φέρει τα πάντα ακόμη πιο κοντά ειδικά δε εάν επιλέξετε ηλεκτρικό αυτοκινητάκι. Τα ταξί είναι διαθέσιμα συνέχεια όπως είνια και τα αμαξάκια στις παραλιακές διαδρομές. Μην ξεχνάτε τη χρήση του θαλάσσιου ταξί ή καϊκιού για τις μετακινήσεις σας! Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση ΙΧ είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη στο νησί όλο το χρόνο.

Εστιατόρια

Οι επιλογές είναι αμέτρητες είτε είναι για τα παιδιά (για παράδειγμα στην πλατεία Ρολόι) είτε για τους ενήλικες στο παλιό λιμάνι ή στο Ποσειδώνιο.

Γειτονιά

Tο συγκρότημα Spezzie βρίσκεται στην ήσυχη γειτονιά Καστέλι όπου τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας. Η Βίλα Πίου βρίσκεται στο Παλιό Λιμάνι.

Άφιξη - Αναχώρηση

Η ώρα άφιξης (check-in) είναι στις 15:00 και η ώρα αναχώρησης (check-out) είναι στις 12:00. Βεβαίως μπορούμε να εξετάσουμε την περίπτωση μιας άφιξης νωρίτερα το πρωί ή μιας αναχώρησης αργότερα μέσα στη μέρα με βάση την διαθεσιμότητά μας. Η οποιαδήποτε επιβεβαίωση από τη πλευρά μας πρέπει να είναι εγγράφως.

Επείγοντα

Το νησί διαθέτει αστυνομικό τμήμα, λιμενκό σώμα, πυροσβέστες, ναυαγοσώστες σε οργανομένες παραλίες και ιδιώτες γιατρούς. Μην ξεχνάτε το πανευρωπαϊκό νούμερο ανάγκης 112.